Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر نبی پور رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه قیمت تخم‌مرغ به کمتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار رسیده است، اظهار کرد: قیمت کنونی هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۱۲ هزار تومان بوده که این رقم ۲ هزار تومان کمتر از قیمت مصوب و ۶ هزار تومان کمتر از نرخ تمام شده تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در مواقعی که قیمت تخم‌مرغ در بازار افزایش می‌یابد، مسئولان تولیدکنندگان را وادار به تحویل کالا می‌کنند، در حالی که هم اکنون با افت قیمت تخم‌مرغ، پشتیبانی امور دام رغبتی به خرید ندارد.

نبی پور ادامه داد: با کاهش تقاضا برای خرید تخم مرغ در ماه رمضان انتظار می‌رود که مسئولان اجازه صادرات تخم مرغ مازاد را بدهند تا تولید برای مرغدار صرفه اقتصادی داشته باشد.

بیشتر بخوانید

کاهش قیمت تخم مرغ در سایه فراوانی کالا/ مشکلات توزیع علت اصلی آشفتگی بازار

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار از مازاد روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن تخم مرغ خبر داد و گفت: با وجود آنکه قیمت هر عدد جوجه ۱۵ هزار تومان است، از این رو انتظار می‌رود که مجوز صادرات تخم‌مرغ داده شود یا پشتیبانی امور دام اقدام به خرید تضمینی کند، در غیر این صورت مرغداران رغبتی به جوجه ریزی ندارند و در آینده مجدد گرفتار کمبود می‌شویم.

او از افزایش قیمت برخی نهاده‌های تولید خبر داد و گفت: طی چند روز اخیر جز ذرت و کنجاله سویا، قیمت مابقی نهاده‌های تولید اعم از متیونین رشد چندبرابری داشته به طوری که از ۹۰ هزار تومان به ۱۳۰ هزار تومان رسیده است. همچنین ذرت و سویا که از قبل از عید خریداری شده، هنوز به دست تولیدکنندگان نرسیده است.

این مقام مسئول با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی حقوق و دستمزد گفت: با توجه به افزایش سایر هزینه‌ها، شرایط تولید برای تولیدکنندگان دشوار شده است.

او  با بیان اینکه مشکلی در تولید تخم مرغ نداریم، افزود: روزانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ در کشور تولید می‌شود که مازاد نیاز داخل باید به بازار‌های هدف صادر شود تا تولیدکنندگان دچار چالش نشوند چرا که بنابر پیش بینی‌های قبلی، قیمت تخم مرغ در فروردین و اردیبهشت به کمتر از ۱۰ هزار تومان می‌رسد که مسئولان باید معضل صادرات را حل کنند.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ گذار در پایان تصریح کرد: هم‌اکنون شرکت‌های تولیدکننده جوجه یک روزه، جوجه را به مرغدار با قیمت ۱۵ هزار تومان عرضه می‌کنند، در حالی که ۸ هزار تومان نرخ مصوب فاکتور می‌کنند و مرغدار اگر اقدام به خرید نکند قادر به جوجه ریزی نیست که این موضوع سودجویی در بخش‌های مختلف زنجیره را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تخم مرغ قیمت تخم مرغ قیمت تخم مرغ هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران گفت: صادرات صنایع غذایی در جهان و در سال ۲۰۲۳ حدود ۷۰۰ میلیارد دلار بوده و صادرات ایران نسبت به صادرات جهانی ۰.۳ درصد برآورد می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  به نقل از اتاق بازرگانی ایران، ابوالحسن خلیلی اظهار داشت: صادرات صنایع غذایی جهان در سال 2023 بالغ بر 700 میلیارد دلار اعلام شده و نسبت صادرات صنایع غذایی ایران در این سال در مقایسه با صادرات صنایع غذایی در جهان، 0.3 درصد بوده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه صنایع غذایی سهم 3.7 درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم 18 درصدی از کل اشتغال صنعتی را دارد، گفت: سهم صنایع غذایی از ارزش‌افزوده بخش صنعت حدود 11 درصد و سهم صادرات آن نیز 3.7 درصد از کل صادرات صنایع است. از سوی دیگر در حال حاضر 8 هزار و 300 واحد صنعتی ثبت شده با اشتغال 361 هزار نفر و تولید 40 میلیون تن فرآورده غذایی در کشور فعال هستند.

او همچنین میزان صادرات این بخش در سال 1402 را یک میلیارد و 811 میلیون دلار برآورد کرد و گفت: این رقم نسبت به سال که برابر با یک میلیارد و 580 میلیون دلار بوده، حدود 14 درصد افزایش داشته است.

خلیلی با نگاهی به ظرفیت‌های بی‌بدیل ایران در تولید انواع محصولات غذایی، تأکید کرد: اقلام عمده صادراتی در جهان عبارتند از محصولات لبنی، شیرینی و شکلات، نوشیدنی‌ها، گوشت و فرآورده‌های گوشتی و شرکت‌های ایرانی به ویژه در قالب برند حلال که متقاضیان فراوانی در کشورهای مسلمان و غیرمسلمان دارد، می‌توانند از فرصت‌های موجود بهره ببرند و حجم صادرات صنایع غذایی را افزایش دهند.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران خاطرنشان کرد: این بخش به دلیل دارا بودن مزیت‌های نسبی در صادرات، ایجاد ارزش‌افزوده، سطح اشتغال‌زایی بالا و توسعه فعالیت‌های کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در اقتصاد ایران بازی کند. بنابراین باید تأمین نیازهای آن را در اولویت قرار دهیم.

به اعتقاد این عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، افزایش تولید و امنیت غذایی، جلوگیری از صدور مواد اولیه خام کشاورزی، وابستگی کم به مواد اولیه وارداتی، پایین بودن میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با سایر بخش‌های صنعتی و انحصار تولید در برخی محصولات از جمله مزایای این صنعت است که با تکیه بر آنها باید زمینه تولید و صادرات آسان‌تر را برای آن مهیا کرد.

خلیلی در ادامه به مهم‌ترین چالش‌های صنعت غذای ایران اشاره کرد. به باور او فعالان صنایع غذایی ایران با نوسانات نرخ ارز و مشکلات عدیده در تأمین مواد اولیه بسته‌بندی، افزایش قیمت تمام شده باتوجه به تصمیمات ارزی در داخل کشور، دخالت دولت در قیمت‌گذاری، شناسنامه‌دار نبودن بخش زیادی از محصولات کشاورزی و اعمال محدودیت‌های مقطعی در حوزه صادرات، مواجه هستند.

او همچنین کمبود نقدینگی برای اصلاح زیرساخت‌ها و خرید دستگاه‌های بسته‌بندی جدید را به عنوان یک چالش جدی مطرح کرد: افزود: زمان طولانی چرخش سرمایه به دلیل فصلی بودن محصولات کشاورزی و پایین آمدن کیفیت مواد غذایی به دلیل شرایط نامناسب حمل و نگهداری در روند صادرات، معضل دیگری است که همچنان نتوانستیم برای حل آن، اقدامی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش محسوس دمای هوا و وزش باد شدید در نواحی غربی کشور
  • اسنادی از شرایط بغرنج اقتصاد ایران در سال منتهی به انقلاب ۵۷
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد